Forsaken World Illyfue (EU server)
Główna Postać: Priest, Człowiek, 17 +, Misiaa
Alternatywna Postać: brak
Jaki czas jesteś w stanie poświęcić na grę? grasz codziennie ?: Bardzo mi się spodobała ta gierka więc myślę że będę przy niej dużo czasu spędzał
Ile juz grasz w MMO na jakich grach grałeś/aś poprzednio?: Ile gram w mmo to nie zliczę. Grałem długo w Metina2,WOW'a,turf battles, i wiele innych
Dlaczego wybrałeś/aś nas jako potencjalny przyszły klan?: World Chat : Mój kumpel przyszedł do was (Epillox) i postanowiłem też do was zawitać Nie lubię grać w gry MMO sam.
Napisz krótko o sobie: Nazywam się Bartek, moje zainteresowanie to lekkoatletyka, muzyka (przeważnie ROCK) i oczywiście gry mmo . Nie lubię grać w gry single player. Gram tylko w gry multiplayer ponieważ lubię pogadać z ludźmi i razem spędzać czas.
Dlaczego mamy Cię wybrać?(krótko, jakie cechy posiadasz i co możesz wnieść do klanu): Jako że gram priest to wiadomo że będę grał jako healer więc napewno się przydam na jakieś pvp Jestem bardzo towarzyski, lubię rozmawiać z ludźmi, spędzać miło czas z innymi. Nie ogarniam jeszcze w 100% tej gry, ale myślę że mi w tym pomożecie.
Stosunek do obowiązku przebywania na Ts3: TS to podstawa. Nie gram bez tego i nie lubię expić bez otwierania gęby do kogoś. Lubię w trakcie pogadać.
@
PS: Mam żeński nick, ale jestem mężczyzną. Nie jestem transwestytem :>
Ostatnio edytowany przez Lebari (2011-03-30 15:26:50)