Heretycy

Forsaken World Illyfue (EU server)

#1 2011-03-24 15:40:10

Tamsos

Nowy użytkownik

Punktów :   

Tamsos

Główna postać (klasa, lvl, nick)/b] Priest, lvl 3 (akurat ją zrobiłem, ale to się szybko zmienia, a ponieważ nie mam zamiaru wpisywać bóg wie czego, pisze jak jest na daną chwilę), Enepsignos

[b]Alternatywna postać ( klasa, lvl, nick)/b] Assasin, 28, GlosnaCisza

[b]Wiek:
18

Jaki czas jesteś w stanie poświęcić na grę? grasz codziennie ?/b] Tutaj mam nie mały problem z tym pytaniem, ponieważ czas który poświęcam na grę zależy od wielu rzeczy, ale z reguły jestem codziennie i te parę godzinek pogram.

[b]Ile juz grasz w MMO na jakich grach grałeś/aś poprzednio?
Hmm w MMORPG gram już parę lat, grałem w takie gry jak: Cabal, Kalonline, Last Chaos, Rohan i paręnaście innych które "sprawdzałem" ale nie przypadły mi do gustu.

Dlaczego wybrałeś/aś nas jako potencjalny przyszły klan? Grając assn widziałem paru graczy z waszej gildi i powiedzmy, że mi się spodobali Nie widziałem jakiegoś głupiego zachowania, itp. A to jest jednak dość często spotykane.

Napisz krótko o sobie. Nazywam się Kamil, w MMORPG tak jak napisałem gram parę lat. Lubię słuchać muzyki rockowej/metalowej, uwielbiam mangę oraz anime

Dlaczego mamy Cię wybrać?(krótko, jakie cechy posiadasz i co możesz wnieść do klanu). Jestem osobą rozgarniętą, nie zadaje setek idiotycznych pytań, o grze mam jako takie pojęcie, jak jestem w stanie pomóc -> pomagam.

Stosunek do obowiązku przebywania na Ventrilo. Może być, akurat z vt nie korzystałem, ale do tsa się przyzwyczaiłem, a sens obu tych programów jest taki sam.

PS. Jeżeli ten lvl jest dużym problemem dajcie znać, a zgłoszę się za parę dni jak wbije ten 30+

Ostatnio edytowany przez Tamsos (2011-03-24 15:48:44)

#2 2011-03-24 15:48:05

Emi

Administrator

Punktów :   

Re: Tamsos

hm wprawdzie przyjmujemy ludzi powyzej 20 roku zycia ale w niektorych wypadkach ludzie mlodsi bywaja niekiedy bardziej dojrzali od tych o wiele starszych wiec dalabym ci szanse

#3 2011-03-24 18:09:58

Rothmorgue

Administrator

Punktów :   

jestem na tak

#4 2011-03-27 09:26:46

Emi

Administrator

Punktów :   

odezwij sie w grze do Rothmorgue, EssiDaven, Kociaczek, Bizmar, Regis