Forsaken World Illyfue (EU server)
Główna postać (klasa, lvl, nick)/b] Priest, lvl 3 (akurat ją zrobiłem, ale to się szybko zmienia, a ponieważ nie mam zamiaru wpisywać bóg wie czego, pisze jak jest na daną chwilę), Enepsignos
[b]Alternatywna postać ( klasa, lvl, nick)/b] Assasin, 28, GlosnaCisza
[b]Wiek: 18
Jaki czas jesteś w stanie poświęcić na grę? grasz codziennie ?/b] Tutaj mam nie mały problem z tym pytaniem, ponieważ czas który poświęcam na grę zależy od wielu rzeczy, ale z reguły jestem codziennie i te parę godzinek pogram.
[b]Ile juz grasz w MMO na jakich grach grałeś/aś poprzednio? Hmm w MMORPG gram już parę lat, grałem w takie gry jak: Cabal, Kalonline, Last Chaos, Rohan i paręnaście innych które "sprawdzałem" ale nie przypadły mi do gustu.
Dlaczego wybrałeś/aś nas jako potencjalny przyszły klan? Grając assn widziałem paru graczy z waszej gildi i powiedzmy, że mi się spodobali Nie widziałem jakiegoś głupiego zachowania, itp. A to jest jednak dość często spotykane.
Napisz krótko o sobie. Nazywam się Kamil, w MMORPG tak jak napisałem gram parę lat. Lubię słuchać muzyki rockowej/metalowej, uwielbiam mangę oraz anime
Dlaczego mamy Cię wybrać?(krótko, jakie cechy posiadasz i co możesz wnieść do klanu). Jestem osobą rozgarniętą, nie zadaje setek idiotycznych pytań, o grze mam jako takie pojęcie, jak jestem w stanie pomóc -> pomagam.
Stosunek do obowiązku przebywania na Ventrilo. Może być, akurat z vt nie korzystałem, ale do tsa się przyzwyczaiłem, a sens obu tych programów jest taki sam.
PS. Jeżeli ten lvl jest dużym problemem dajcie znać, a zgłoszę się za parę dni jak wbije ten 30+
Ostatnio edytowany przez Tamsos (2011-03-24 15:48:44)
Administrator
jestem na tak